Familie- en themaopstellingen


 

Familie- en themaopstellingen zijn een intensieve manier om onbewuste invloeden van voorouderlijke patronen en conflicten zichtbaar te maken en te transformeren.

 

Zo leven heel veel mensen gebukt onder een familiegeheim of contraverse, wat zich in hun bewustzijn en persoonlijkheid uitdrukt.

Dit kan resulteren in spanningen, depressies, onrust, vermoeidheid of het gevoel dat er iets is waar je zelf niet bij kan komen of zelf niet kan oplossen.

 

Via themaopstellingen leer je jezelf beter kennen en wordt de persoonlijkheid zelf uitgebeeld. Hierdoor ervaar je de verschillende aspecten van jezelf en hoe ze met elkaar in verhouding staan.

Dit geeft een duidelijk beeld,  niet alleen voor diegene die wordt opgesteld, maar ook voor de participanten en de toeschouwers, die hierdoor de invloeden zelf mee beleven en kunnen begrijpen.

Door de juiste begeleiding kunnen de innerlijke blokkades en negatieven invloeden worden rechtgezet of verwijderd. Velen die deze methode al hebben meegemaakt, zullen deze mogelijkheden zeker bevestigen.

Als je deze methode voor de eerste keer ziet, zal je versteld staan hoeveel informatie er vrijkomt.

 

Familieopstellingen zijn oorspronklijk een sjamanistisch ritueel en hebben hun kracht duizenden jaren bewezen.

Deze technieken zijn later door dr. Hellinger herontdekt en aangepast aan onze moderne normen, maar hebben aan hun mystieke waarden en uitzonderlijke krachten niets verloren.

 

Er is geen ervaring of voorkennis vereist, het is toegankelijk voor iedereen, met uitzondering van mensen met een ernstige psychische stoornis.

Een aanrader voor alle mensen die zichzelf beter willen leren begrijpen en verder willen komen in hun leven.