Agenda 

The power of the mind: Leer jezelf helen

 

Deze cursus is enkel voor vrouwen

 

 

 

7 dinsdagavonden van 19.00u tot 22.00u

 

10, 17, 24 september, 1, 8, 15, 22 oktober 2019

 

Hoe kan ik mijn bewustzijn trainen om meer evenwicht, succes en geluk in mijn leven te ervaren?

De psyche heeft vele lagen van informatie die ons leven beïnvloeden en onze gevoelens kleuren. Naargelang uw verleden en de daaruit voortvloeiende ontwikkeling, heb je een psychisch  patroon ontwikkeld. Hoe en waarom jij  op bepaalde situaties reageert is dan ook voor de meeste mensen een onbewust proces dat je leven in een bepaalde richting zet, echter zonder besef hoe het te doorbreken want deze patronen zijn zo verweven met je gevoelens en je gedachten dat je er het idee op nahoudt dat je dat werkelijk bent, dat wat je denkt. En daardoor wordt het conflict van je geprogrammeerde gedachten en het gevecht met je gevoelens een strijd, een strijd die tot uitputting, verwarring en depressie kan leiden. Je slecht voelen betekent dat je niet de informatie bezit en de daaruit voortvloeiende eigenschappen om je goed te voelen.

 

Als je hier beter met wil leren omgaan en bereid bent onder begeleiding in groep,  hieraan te werken, en als je jezelf beter wil leren kennen en je leven de juiste stimulans wil geven om gelukkig te worden en pijnen te leren verwerken, dan ben je van harte welkom op de cursus van 7 dinsdagavonden onder begeleiding van psychotherapeute en spiritueel consulente Jana Willems.

 

 

Inschrijven : de.graal@telenet.be

Geef je naam, adres en telefoonnummer door met vermelding inschrijving cursus:

the power of the mind.

Aangezien de plaatsen beperkt zijn is de inschrijving bindend

Het cursusgeld van 210 euro wordt betaald bij aanvang van de cursus

 

 

 

NIEUW: THE POWER OF THE MIND 2

                    Leer jezelf helen


Deze cursus is zowel voor mannen als vrouwen

7 maandagavonden van 19.00 u tot 22.00 u

7, 14, 21, 28 oktober, 4, 18 en 25 november 2019Hoe kan ik mijn bewustzijn trainen om meer evenwicht, succes en geluk in mijn leven te ervaren?
De psyche heeft vele lagen van informatie die ons leven beïnvloeden en onze gevoelens kleuren. Naargelang je verleden en de daaruit voortvloeiende ontwikkeling, heb je een psychisch patroon ontwikkeld.
Hoe en waarom jij op bepaalde situaties reageert is dan ook voor de meeste mensen een onbewust proces dat je leven in een bepaalde richting zet, echter zonder besef hoe het te doorbreken want deze patronen zijn zo verweven met je gevoelens en je gedachten dat je er het idee op nahoudt dat je dat werkelijk bent, dat wat je denkt.
En daardoor wordt het conflict van je geprogrammeerde gedachten en het gevecht met je gevoelens een strijd, een strijd die tot uitputting, verwarring en depressie kan leiden.
Je slecht voelen betekent dat je niet de informatie bezit en de daaruit voortvloeiende eigenschappen om je goed te voelen.

Als je hier beter met wil leren omgaan en bereid bent onder begeleiding in groep, hieraan te werken, en als je jezelf beter wil leren kennen en je leven de juiste stimulans wil geven om gelukkig te worden en pijnen te leren verwerken, dan ben je van harte welkom op de cursus van 7 maandagavonden onder begeleiding van psychotherapeute en spiritueel consulente Jana Willems.

Info en inschrijvingen : de.graal@telenet.be
Geef je naam, adres en telefoonnummer door met vermelding inschrijving cursus: the power of the mind 2 maandagavond.

Tijdig inschrijven in deze unieke cursus want de plaatsen zijn beperkt om interactief te kunnen werken.

Het cursusgeld van 210 euro wordt betaald bij aanvang van de cursus
Meebrengen: schrijfgerief, (eventueel) opnameapparaatje